Novi član uprave pri CarGarantie


Wolfgang Bach imenovan za novega člana uprave

Freiburg, 7. novembra 2017: 1. novembra 2017 je bil gospod Wolfgang Bach (59) imenovan za novega člana uprave CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie). Kot član uprave za finance in splošno upravljanje je odgovoren za področje financ, kontrolinga, produktnega kontrolinga, IT in Human Resources.

G. Wolfgang Bach je bil v zadnjih štirih letih član uprave zavarovalne družbe Janitos Versicherungs AG, ki je hčerinsko podjetje družbe Gothaer, med drugim je bil vodja oddelka za finance, upravljanje s tveganji, škodnega oddelka, oddelka za pozavarovanje, IT in pravnega oddelka. Svojo poslovno kariero je začel leta 1984 v podjetju Gothaer Versicherungsbank VVaG v Kölnu. Od leta 1984 je deloval na različnih strokovnih področjih skupine Gothaer. Leta 1997 je bil imenoval za člana uprave.

G. Bach je z dejavnostjo CarGarantie zelo dobro seznanjen: Od leta 2000 do 2002 je že bil član uprave CarGarantie, preden se je spet vrnil pod okrilje matične družbe Gothaer.

Član uprave za prodajo, dr. Marcus Söldner, bo odgovoren za prodajo na območju ASEAN in Kitajske, CEE in Zahodne Evrope ter za oddelek marketinga in razvoj novih poslovnih priložnosti. Na področju razvoja novih poslovnih priložnosti je v ospredju vzpostavitev področja International Third Party Administrator, s katerim bo družba utrdila svoj globalni položaj.

Predsednik uprave, Axel Berger, bo še naprej odgovoren za celotno poslovanje, odgovoren bo tudi za področja produktnega managementa, pravni oddelek, upravljanje jamstev, servisni center in prodajo v Nemčiji, Avstriji ter Švici. Polega tega bo odgovoren za razvoj novih strateških mednarodnih poslovnih področij družbe CarGarantie.

CarGarantie izreka dobrodošlico g. Bachu in mu želi odličen začetek ter veliko uspeha na njegovem novem delovnem področju.