CarGarantie in Suzuki


Pet let jamstva za voznike Suzukija v Sloveniji

Japonski proizvajalec vozil Suzuki in nemška specializirana zavarovalnica CarGarantie sta podpisala pogodbo, ki bo v prihodnje kupcem vozil Suzuki zagotovila dolgoročno zaščito in hkrati povezale stranke s prodajalci avtomobilov.

Pet let varnosti – to pričakujejo tako stranke družbe Suzuki kot prodajalci. »Suzuki podaljšano jamstvo« je dodatno jamstvo za nova vozila, ki se neposredno doda triletnemu jamstvu proizvajalca in tako dodatni dve leti krije stroške popravila do skupno 100.000 prevoženih kilometrov. Dodatno jamstvo zagotavlja obsežno zaščito določenim modelom in sestavnim delom hibridnih in električnih vozil. Modela Sx-4 S-Cross in Vitara , prodana med 1. julijem in 30. septembrom 2019, samodejno prejmeta dodatno jamstvo. Preostali vozniki vozil Suzuki pa lahko sklenejo dodatno jamstvo posebej, v kolikor je njihovo vozilo še v tovarniški garanciji proizvajalca, in če skupno nima prevoženih več kot 70.000 km.

Hitra pomoč pri škodnem primeru

Če pride do škode, ki jo jamstvo pokriva, vam CarGarantie povrne vse stroške dela in materiala, do največ trenutne vrednosti vozila. Nadomestimo tudi ponavljajočo se škodo. Na ta način, vozniki vozil Suzuki pridobijo finančno varnost, prodajalci pa zadovoljstvo strank in boljšo zasedenost delavnic, kjer vozila popravljajo.

Matej Ašenbrener, Vodja prodaje za Slovenijo in Hrvaško:

»Zaupanje je pomembno – in z novim dodatnim jamstvom družba CarGarantie pripomore k večjemu zaupanju strank družbi Suzuki. Tako to ni le prednost za voznike, ampak tudi za prodajalce, ki lahko s tem svoje stranke dolgoročno povežejo s svojim podjetjem.«