Zaposlitev pri CarGarantie


Skupna rast in razvijanje potencialov

(copy 1)

Postanite del naše skupine: od prvega dne naprej vam pri CarGarantie ob strani stoji boter, ki osebno spremlja vaše uvajanje po točno določenem načrtu. Poleg tega pa vaš nadrejeni skupaj z vami določi konkretne naloge in cilje in vam npr. v obsežnih razgovorih redno zagotavlja povratne informacije.

Osebne perspektive, lastno odgovorno ravnanje in možnost za nadaljnji razvoj so trden sestavni del našega dela. Zaradi tega vam ponujamo številne ukrepe usposabljanja npr. usposabljanje na področju informacijske tehnologije, jezikovni tečaji, strokovna izobraževanja s posameznih področij in izobraževanja s področja prodaje. Tudi sodelovanje pri projektih, kot npr. vodja projekta ali član skupine vam lahko prinese številne priložnosti za razvoj.

Zaradi naše mednarodne usmeritve se na sedežu našega podjetja v Freiburgu srečuje veliko narodnosti. Veliko prednost dajemo tesni komunikaciji in izmenjavi med posameznimi oddelki in spoštljivemu medsebojnemu ravnanju. To spodbujamo z dodatnimi dogodki za sodelavce. Za nas je pomembno dolgoročno in zaupanja polno delovno razmerje.

Odločite se za CarGarantie in odločili se boste za ploske hierarhije, samostojno delo in optimalne možnosti razvoja.

Kontaktna oseba
ServiceCenter

Vaša zveza do CarGarantie:

Tel.: +386 (0)262 00 410
Faks: +386 (0) 26200419

E-pošta: jobs-eu@cargarantie.com

Informacije za prosilce za obdelavo podatkov