Willkommen Hintergrundbild

Dobrodošli pri CarGarantie
Vaš strokovnjak na področju jamstev in zvestobe strank

03 | 07 | 20

CarGarantie vzpostavlja mednarodno poslovanje


Kadrovske spremembe pri CarGarantie

Zaradi povečanega povpraševanja na nemškem in mednarodnem trgu bo podjetje CG Car-Garantie Versicherungs-AG (CarGarantie) od 1. julija naprej okrepilo...

Partner


CarGarantie: profesionalen ponudnik storitev za specializirano trgovino

Jamstvo je za vašo stranko že dolgo časa del standardne ponudbe, ta pa danes pričakuje obsežno storitev in varnost. Pri tem pa jamstvo ne predstavlja več samo zavarovanja nepričakovanih stroškov popravil, temveč je postala v tem času tudi pomemben instrument za zagotovitev zvestobe vaših strank do vaše avtohiše.

Kot eden vodilnih strokovnjakov na področju jamstev v Evropi, skoraj 50 let izkušenj, je zaradi tega vsa naša zavzetost usmerjena prav v uspešnost naših partnerjev. Zaradi tega v vsej Evropi že 40 proizvajalcev/uvoznikov in 23.000 pooblaščenih avtohiš zaupa našim izkušnjam in znanju.

Lastnik vozila


CarGarantie: Več varnosti ob nakupu avtomobila

Vstopite, zapeljite in se počutite varno: s svojim vozilom boste osvojili ceste. Dobro pa je, da imate v nujnem primeru ob sebi zanesljivega partnerja. Saj tudi pri brezhibnih vozilih ni možno izključiti kasnejših okvar.

Z jamstvom »CarGarantie« ste takoj varni in v primeru nepričakovanih stroškov popravil vam ni potrebno seči globoko v žep. Tako boste tudi v primeru presenečenj ostali v najboljšem štartnem položaju.

Servis in podpora


Rade volje vam nudimo podporo

Jamstva so dobra samo toliko, kolikor je dobra storitev, ki stoji za njimi. Zaradi tega se naši sodelavci zavzemajo za vas z vso svojo angažiranostjo. CarGarantie ima različne oddelke storitev, ki so vam na voljo vsak dan za vsa vprašanja in tematiko s področja jamstvenih storitev.

Pri tem prepričujejo s svojo strokovnostjo, pristojnostjo, napredkom in prvovrstno ponudbo. Stopite v stik z nami!

Karte Hintergrundbild

Sodelovanja


Vse je odvisno od izbire pravega partnerja

Vse je odvisno od izbire pravega partnerja

Trajen in uspešen nastop na trgu bo prodajalec z vozili dosegel samo z optimalnimi storitvami. Pri tem je dobro, da se lahko zanese na partnerje, ki ne zagotavljajo zgolj prvovrstnih jamstvenih izdelkov, temveč tudi dajejo enak poudarek profesionalni izvedbi vseh postopkov v zvezi z  jamstvom.
Kot eden vodilnih strokovnjakov na področju  jamstev v Evropi, skoraj s 50-leti izkušenj, je naša zavzetost uspeh naših partnerjev. Zaradi tega v naše znanje in izkušnje zaupa po vsej Evropi več kot 40 proizvajalcev/uvoznikov in okrog 23.000 kvalificiranih avtohiš.

Več informacij

Kdo je CarGarantie?


Naš image film